sábado, 19 de abril de 2008

Lesende - Unión B.

O Lesende C.F. despideu a temporada como local con unha gran victoria por 5 goles a 0 diante do Unión B.

Nunha tarde de bastante choiva o Lesende púxose axiña por diante do marcador, pois ós 4 minutos xa vencía por 2-0, tras sendos golazos: o primeiro de Hugo con un potente disparo desde uns 30 metros e o segundo de Julio tras unha preciosa xogada entre el e Fran.

O terceiro e cuarto goles tamén chegarían antes do descanso, anotados por Alberto Rial: o primeiro ó rematar no segundo pau un centro ó que non chegou Fran por pouco e o segundo de libre directo ó que o porteiro só lle puido facer a estatua.

O quinto e definitivo anotaríao Jorge, que entrara no descanso, mediada a segunda metade apoveitando unha perfecta asistencia de Pana.

Neste partido reapareceron Juan Manuel, logo de cumplir os tres meses de sanción, e Ángel, recuperado da súa lesión no xeonllo.

O vindeiro domingo partido a vida ou morte en Bealo.