domingo, 13 de abril de 2008

Cures -Lesende

Con moitas dificultades sacou adiante o Lesende o seu partido en Cures, ó que derrotou por 1 gol a 3. As previsións non eran nada optimistas posto que con Juan Manuel aínda sancionado, con Alberto Tubío desaparecido, con Siso lesionado e co porteiro cadete Ramón sen poder asistir ó partido por diferentes motivos (que non vamos entrar a comentar pero que deixan en mal lugar a algunha que outra persoa), tivo que ser o dianteiro Alberto Rial o que se puxera baixo os paus os 90 minutos.

Ós 10 minutos, unha boa xogada trenzada acabou con un pase a Álex, o cal, tras regatear ó porteiro, anotou ca zurda e con suspense. Sen embargo e a pesares de xogar con vantaxe no marcador, o Lesende practicamente desapareceu do partido, pasando o a ser o dominio do Cures, sobre todo tra-lo descanso.

Nada máis iniciarse a segunda metade, Alberto Rial sacou incriblemente co pé un balón que xa se cantaba gol. O dominio continuaba a ser local e o Lesende non atopaba forma de sacar o balón xogado con claridade. Pero na metade do segundo tempo Hugo, tras unha gran xogada individual puxo o 0-2 no marcador, que semellaba ser o da tranquilidade. Sen embargo o Cures non renunciou ó ataque e continuaba volcándose cara a portería lesendista, e froito diso acortaron distancias tras un corner.

Pero pouco lles durou a alegría pois Jorge, que levaba 5 minutos no campo e reaparecía tras case 3 meses, culminou un contrataque aproveitando un pase de Julio para colocar preto da escadra dereita da portería rival o balón que significou o 1-3 definitivo.

O vindeiro partido este sábado en Cabanetán diante do Unión B.