lunes, 10 de marzo de 2008

Os resultados volven a acompañar

Ca victoria de onte (4-0) e grazas ós pinchazos do Puebla en Cabo de Cruz (3-1) e do Bealo en Cruído (2-2), as cousas igualanse na cabeza e volvemos a estar a só 2 puntos das plazas de ascenso.
O partido contra o Nebra non tivo historia. Os nebristas resistiron durante 20 minutos ata que Alberto Rial abreu o marcador de semichilena dende o borde da área, rematando un bo centro de Eloy. O mesmo Alberto Rial, ó aproveitar varios barullos na área, anotou outros 3 goles máis antes de chegar ó descanso. Na segunda metade o marcador non se moveu.

Na vindeira xornada temos unha moi complicada saída ó campo do Xuventude Aguiño. Unha hipotética victoria serviría para recortar alomenos 2 puntos máis con algún dos equipos da cabeza, xa que o Crocha e o Puebla enfrontanse entre si e o Bealo recibe ó Xuño.

Debido a problemas co servidor, non é posible subir as clasificacións hoxe. A ver se mañan hai máis sorte.