TERCEIRA AUTONÓMICA

XUVENILES

CADETES

INFANTILES

Mal fin der semana para o equipo senior lesendista. O sábado recibiu un novo gol na disputa dos 8 minutos que quedaban do partido en Xuño, co que o resultado definitivo queda en 4-2. E o domingo quedaron 2 puntos no camiño tras empatar a 2 no campo do Queiruga. A pesares de chegar ó descanso con un 0-1 favorable(gran gol de Alberto Rial desde fora da área) e de acada-lo 0-2 ós 10 minutos da reanudación por medio de Julio, o Lesende non foi quen de manter esa renta de dous goles e acabou por ceder un empate tras 2 erros defensivos que foron aproveitados polo dianteiro centro do equipo local. Aparte dos 2 goles o Queiruga só dispuxo de outra ocasión máis, mentres que o Lesende tivo varias claras, tanto de Julio como de Fran ou Alberto. Unha pena eses 2 puntos que poden ser moi necesarios ó final da temporada.

No tocante á categorías inferiores unha de cal e outra de area. Os infantiles perderon pola mínimano campo do Conxo B e practicamente din adeus á categoría. Sen embargo os cadetes acadaron o título de Liga e o correspondente ascenso tras vapulear ó Boiro B en Cabanetán.