TERCEIRA AUTONÓMICA

XUVENILES

CADETES

INFANTILES

O Lesende impúxose onte no sempre difícil campo do Cabo de Cruz, por un gol a tres. Alberto Rial foi o gran protagonista ó marcar 2 goles dos chamados psicolóxicos: o primeiro a un minuto para o descanso e o segundo 1 minuto despois da reanudación.
Ós 10 minutos da segunda parte os locais acortaron distancias e Julio, a 10 minutos para o remate do encontro, anotou o gol da tranquilidade.
Destacar a racha goleadora de A. Rial, que leva 4 partidos consecutivos marcando, e nos tres últimos con un doblete en cada un deles.

No tocante ás categorías inferiores, os xuveniles saíron goleados do campo do líder. Os cadetes lograron unha nova victoria a domicilio e os infantiles fixeron o mesmo: derrotaron ó penúltimo por un claro 0-6 e deben aproveitar o vindeiro partido na casa(diante do colista) pra acadar unha nova victoria que os saque dos postos de descenso.